Online Jelentkezés

Blog listing

 • Az Online oktatás hátrányai

  Tegnap olvastam itt a Tanulóvezetőben a tantermi konzultációk hasznosságáról, de ehhez én is hozzá szólok, érdekel, – igaz régóta Németországban élek. Azt olvasom, hogy a német Tanintézetek Szövetsége tiltakozik az Online oktatás ellen.

  read more
 • http://www.drivingschoollink.com

  Kedvezmények a 20 éven aluliak és a kismamák részére

  55/2018.(III.23.) Korm. rendelet értelmében a:

  2018. július 1. után tett sikeres elméleti vizsgát követően a 20 év alatti hallgatók 25 eFt ot visszaigényelhetnek az elvégzett elméleti tanfolyam és a sikeres elméleti vizsga díjából.

  A Magyar Közlönyben megjelent 146/2020,( IV.22) Korm. rendelet a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében módosította az 55/2018. (III. 23.) Korm.rendeletet többek között azzal, hogy kiegészítette a korábbi rendelet kedvezményezetti körét a CSED-en, GYED-en, GYES-en lévő kismamákra.

  Ennek értelmében részükre a KRESZ tanfolyam díját és a 2020 július 1. után letett sikeres közl. alapismeretek vizsga díját vissza lehet igényelni. A visszaigénylés módja megegyezik a 20 év alattiak részére előírt folyamattal.

  read more

 • Automata váltós autón való tanulás!

  Automata sebváltós gépjárművön való oktatás is lehetséges!

  Ennek az a hátránya a kézi váltós autón való tanulással szemben, hogy a vezetői engedélybe korlátozásként csak automata váltós autóra kap vezetői jogosultságot a vizsgázott személy.

  read more

 • A Miskolci és Bp.i iskola közötti átjárhatóság biztosított

  Mi nem számolunk fel iskola váltásért semmilyen díjat!

  Vagyis pl. Miskolcon csinálta az elmelétet, de a gyakorlatot Budapesten szeretné, vagy fordítva. Bár egy cég vagyunk, de két iskolának számít a miskolci és a budapesti. A budapesti hallgatók csak e-learningben végezhetik el az elméleti tanfolyamot, viszont utána bármelyik részlegünknél vezethetik a gyakorlatot. A gyakorlati óradíjakat az oktatási csomagokban tüntetjük fel, ahol a miskolci és a bp.i oktatási díj különböző!

  read more